Andere fondsen in Leidschendam- Voorburg

Van Ravesteyn Fonds

Maatschappelijke en culturele activiteiten bevorderen. Dit betreft alleen de activiteiten waar de gemeente niet (voldoende) aan bijdraagt. Ook organisaties moeten afkomstig zijn uit Leidschendam of Stompwijk.
Naar het fonds

van Stee stichting

De van Stee stichting heeft ten doel het geven van financiële ondersteuning aan stichtingen en verenigingen die in de gemeente Leidschendam-Voorburg hun werkterrein hebben. Wij ondersteunen projecten op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied.
Naar het fonds

Leergeld Leidschendam-Voorburg

Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg is op 28 september 2005 opgericht en is operationeel in de gemeente Leidschendam-Voorburg vanaf 2007. Vanaf eind 2016 is Leergeld Leidschendam-Voorburg ook actief in de gemeente Voorschoten.
Naar het fonds

Platform Filantropie Leidschendam-Voorburg

Door het organiseren van acties, zetten serviceclubs, zoals Lions, Rotary, Round Table en Soroptimisten, zich sinds jaar en dag in om geld in te zamelen voor goede doelen in de gemeente. Bij lokale fondsen, zoals Vlietwensen, Van Ravesteyn Fonds, Koepelfonds en Van Stee Stichting, kunnen buurtinitiatieven en cultureel-maatschappelijke organisaties aankloppen voor een financiële bijdrage.

Stichting Welzijn Oud en Jong Leidschendam-Voorburg

Het initiatief komt van de welzijnsorganisatie Welzijn Oud en Jong (Woej). Deze constateerde een toenemend armoedeprobleem in de wijk. Na vier jaar lang experimenteren met weggeef-middagen en sinterklaasacties is het tijd voor een officiële Kledingbank.

Stichting Sociaal Fonds Leidschendam-Voorburg

De Stichting Sociaal Fonds Leidschendam-Voorburg (verder SSFLV genoemd) heeft tot doel inwoners van de gemeente te helpen in financiële noodsituaties waar wettelijke voorzieningen geen uitkomst bieden. De stichting wil hulpverleners een extra instrument in handen geven om die inwoners weer op weg te helpen naar meer stabiliteit.
Naar het fonds

© Copyright 2017 - Stichting Koepelfonds - Alle rechten voorbehouden

Privacy statement

Deze website is gesponsored en wordt onderhouden door

Het Koepelfonds is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 41149623